Se till att du ser bra i mörkret i höst

      Inga kommentarer till Se till att du ser bra i mörkret i höst

Det är viktigt att utrusta din bil med bra belysning inför höstens mörker. Kör du dessutom mycket på landsväg och på ställen där det inte finns viltstängsel så är det ännu mer viktigt att kunna känna att du har bra sikt. Framåt vintern är det knappt ljust någon gång på dagen och du kan komma att behöva ditt extraljus även mitt på dagen om det inte är bra sikt. Därför vill jag idag prata lite ledramp från Lyson som kan vara bra att ta ett kik på innan det börjar skymma.

Hos Lyson finns det LED-ramper för alla fordon och du kan med andra ord inte skylla på att du redan har perfekt ljus. En ledramp kan sättas på oavsett vilket fordon du har. Det är mycket som ställer krav på god sikt på vägen där du kanske tar dig fram på slingriga landsvägar omringad av mörk skog. Här finns det alltså ramper i alla prisklasser som du kan lita på och som verkligen kommer hjälpa dig att se bra när mörkret kryper sig på.

Ser bra ut

Lyson kan mycket om ledramper och hjälper dig mer än gärna om du är osäker på vad du behöver. Jag gjorde däremot ett väldigt bra köp när jag var ute efter en ny bil i våras. Det blev en liten bubbla men som givetvis var utrustad med en ledramp framtill. Det vanliga helljuset gick med andra ord inte riktigt att lita på tyckte förra ägaren som hade köpt extraljus på Lyson och satt ditt. Det ger dessutom en cool känsla och en effekt i utseendet som gör att den är lite tuffare, tycker jag. Dessutom kan jag som sagt se väldigt bra när jag kör hem från mina föräldrar som bor i skogen, tryggt och bra med ledramp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: ijs