En hemsida att lägga på minnet

Är du, precis som jag, en del av branschen där vi lastar och kör leveranser fram och tillbaka mellan olika byggen? Kan du känna att du ibland inte har rätt kunskaper att ta hand om släpen om något skulle gå sönder? Det kände jag i alla fall till en början och därför har jag bestämt mig för att dela med mig av mina kunskaper och förhoppningsvis kanske hjälpa någon på traven. Dels så kanske det bara ger mer inspiration till den som redan är insatt på ämnet men framförallt kanske jag öppnar nya dörrar till en helt ny värld. En värld tillsammans med fantastiska Valeryd.

Valeryd hjälper mig alltid!

Oavsett om det handlar om att jag behöver nya gasfjädrar eller något annat sånt där som jag inte vet vad det ens kallas så vet jag att Valeryd ställer upp. Du kan enkelt gå in via deras hemsida, söka på reg-nr eller broms ID för att få fram exakt vilka delar du behöver för att sedan ta fram exakta artiklar som passar just ditt släp eller vad det nu kan handla om.

Det som känns tryggt är framförallt att ansvaret inte ligger på mig, eller det gör det ju på sätt och vis, men ändå känns det som att det är Valeryd som hjälper mig att välja rätt och därför blir jag inte nervös. Nu när man dessutom skaffar sig lite erfarenhet genom att beställa delar och ta reda på saker så känner man sig också säkrare för varje gång. Det känns numera som en kul utmaning istället för ett tråkigt problem när något krånglar med släpet och jag är absolut inte rädd för att göra något fel längs vägen. Valeryd, du är min sanna hjälte i denna djungel!