SMX Sports – vilka är vi?

      Inga kommentarer till SMX Sports – vilka är vi?

SMX Sports är en mc-butik både på nätet men även i Göteborg och i Halmstad. Här kan du gå in för att verkligen njuta av produkter som tillfredsställer ditt behov av MC. Alla som jobbar har ett otroligt intresse och om du inte ska köpa något speciellt så kan jag lova dig att du kan få snacka hojar på ett sätt du aldrig gjort förr. Om du inte befinner dig i butiken och kan träffa på SMXs fantastiska personal så går det minst lika bra att kontakta deras kundtjänst via hemsidan för att få utom ordentlig hjälp med allt vad du kan tänka dig.

… kör hoj

På hemsidan https://www.smxsports.se/ kan du dels ta del av en presentation av vilka som jobbar på SMX Sports. Det är allt från butikssäljare till administratörer av e-handeln och kundtjänstmedarbetare. Det finns där också en liten fråga om vad de hittar på för något på sin fritid. En gemensam nämnare för allas svar är – kör hoj. Detta påvisar ännu mer om att det finns mycket kunskap och inte minst passion kring att köra hoj och att sälja de produkter som finns i både webshoppen och i butikerna. Att få komma in i en verksamhet som denna och känna att personalen kan och vill hjälpa till så mycket är helt enkelt bara underbart!

 

Inte nog med att det finns mycket kunskap och passion så finns det också ett otroligt stort utbud. Att hitta rätt grejer kan vara lite svårt och därför ska du aldrig vara rädd att rfåga. För tillsammans har hela personalen många år, närmare bestämt flera årtioenden, av erfarenhet inom allt som rör utrustning till din hoj men också vad som funkar bäst när det gäller allt från kläder och skydd. Besök SMX Sports och ditt hoj-hjärta kommer dunka väldigt hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: lej