En sönderkörd moppe efter första veckan

Jag har en son som precis har fyllt femton, han har sparat sedan han var liten och äntligen köpt sin efterlängtade moped. Han har varit ute och kört mycket med den som alla femtonåringar gör. Vi bor på landet och har inte tillgång till lokaltrafik och därför är det perfekt att han kan ta sin moppe när han skall iväg någonstans. Nu är det ju så att hans moppe behöver servas lite, jag kan säga att min son har kanske kört lite hårt i skogen med den. Som tur är finns det firmor som kan ta in den och reparera den. Jag har lämnat i hans moppe på MC Team 1 i Borås. Jag tycker att den firman är pålitlig och att dom kan sina saker. Jag har använt mig av deras tjänster förut eftersom jag äger en MC.  MC Team 1 reparerar ju förutom MC även mopeder och dom erbjuder dessutom vinterförvaring för motorcyklar. Jag har lämnat in min MC där i flera år på vinterförvaring, för på vintern är det lite kallt att köra motorcykel.

MC Team 1 en MC firma som man kan lita på

Det som också är bra med MC Team 1 är att man kan få en lånescooter ifall man skulle vara i behov av det. Jag har aldrig varit missnöjd med deras service. Jag har kompisar som har använt sig av MC Team 1 när de har råkat ut för olyckor som har inneburit att deras MC har blivit skadad. Dom anmälde bara skadan till sitt försäkringsbolag sen skötte MC Team 1 resten, hur smidigt som helst. Ja det är en pålitlig firma som kan sina saker och dessutom har de lång erfarenhet. Det är inte lätt idag att hitta firmor som man kan lita på.