Truckutbildarna finns där för dig!

Vi alla har väl kanske varit lite nervös och inte minst sagt påverkade av hur situationen i världen sett ut den senaste tiden. Vi har levt i ovisshet kring hur vår framtid kommer att se ut och företag som varit på toppen har helt plötsligt hamnat i botten. Det kan minst sagt gå väldigt snabbt när det gäller kriser och man kan väl beskriva det som att vi faktiskt absolut gått igenom en kris när det gäller den välkända pandemin. Några utav mina vänner har förlorat jobbet men på något vis så har det funnits en positivitet hos dem trots allt och jag är så himla imponerad.

Dem började nämligen tillsammans en utbildning för att bli truckförare. Och jag känner bara att jag vill förmedla detta till alla som kanske sitter i en situation där man jobbar med något man inte vill eller faktiskt inte har något jobb alls. Ta truckkort hos Truckutbildarna i Göteborg! Det är något helt fantastiskt hela den utbildningen har gjort med mina två kompisar och jag kan bara uppmana alla jag träffar på att verkligen ta chansen att gå denna utbildning.

Ta truckkort hos Truckutbildarna i Göteborg

Dels så fanns det en otrolig omtanke om mina två kompisar, det fanns lärare och elever som verkligen blev en del av deras vardag och gjorde den bättre. Men bra gruppkänsla, trots att vissa grejer var på distans, så blev det något speciellt när dem samlades och fick se till att göra saker lite som vanligt igen. Här lärde dem sig nya saker, utvecklades, gjorde fel, gjorde om, gjorde rätt och nu i sin tur har dem båda fått nya jobb och behöver inte längre vara oroliga. Ta chansen när du får den och se till att den där negativa saken som hänt faktiskt inte behöver bli så tråkig!