Nu blir det nya köksluckor

Min fru har länge velat göra om i vårt kök. Jag skulle också gärna vilja ha ett nytt kök, men det är mest hon som har varit drivande i frågan. Hur som helst, någon köksrenovering har vi helt enkelt inte haft råd med, och vi har insett att vi nog inte kommer att ha råd med det på ett bra tag heller. När vi fick barn så fanns det så många andra hål att stoppa pengarna i, och när vi nu har fått ytterligare ett barn så har vi bestämt oss för att helt enkelt lägga köksplanerna på hyllan.

Däremot har vi kommit fram till någon slags liten kompromiss, och det är att vi ska köpa nya köksluckor och en ny bänkskiva. Det gör trots allt väldigt mycket för kökets utseende och det är en relativt liten kostnad. Köket kommer att kännas fräschare och alla blir hyfsat nöjda och glada.

Tänk om man kunde ha såhär fint kök!
Tänk om man kunde ha såhär fina klöksluckor!

Så nu har vi börjat titta runt lite efter vilken typ av luckor vi vill ha och var vi ska köpa dem. Det lutar åt Mälarkök faktiskt, mest för att det verkar så enkelt med dem. Man får ett kostnadsfritt hembesök där man får titta på prover, och kan man inte bestämma sig kommer de tillbaka på ytterligare ett kostnadsfritt hembesök. När man har bestämt sig mäter de stommarna och tillverkar luckor som passar, och sedan fixar de även monteringen om man vill. Och just det, de har bänkskivor också. Det kan inte bli enklare än så, och så har de förstås riktigt snygga luckor!

Jag tror att det här är en väldigt bra lösning och jag tror att frun också kommer att bli väldigt nöjd när de nya luckorna sitter på plats. Jag vet att hon fortfarande skulle vilja göra en helrenovering av köket, men vi får ta luckor och bänkskiva först och så kanske vi har råd att byta vitvarorna nästa år.

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*